Sista dagen:(

Igår var min sista dag på Pappalecco, mycket sorgligt!! det var galet mycket att göra så jag hann inte tänka på att det var sista gången jag jobbade med dessa underbara människor. Så när jag var klar stannade jag några timmar till, drack öl och hängde med killarna i köket, myys:)
Idag fyller Pappalecco 2 år så vi ska på födelsedagskalas, men det blir lugna puckar efetresom jag och Idil åker till New york imorn. Fatta, äntligen New York!! Ska bli så jäkla kul att äntligen få se denna stad som jag hört så mycket om...

Annars var helgen fantastisk som vanligt. Natta fyllde år så i fredags hade vi överaskningsmiddag hemma hos Jossan, i lördags var det födelsedagsfest gånger tre och igår mys i Mission beach.

 
Myys hos Jossan, Natta fatta först inget alls:)
 
Margarithas med flugor på o söta tjejer

Marängswisstårta

Alla tjejerna sov över, men lillan ville inte sova

Party, party
 
Söndagsmys!!


Puss o hej

Blir såå trött!!

Jag blir så jäkla trött, mina bilder som jag tog under vår Vegastripp har försvunnit! Kan inte fatta var de tagit vägen, jag e säker på att jag la in dem på datorn. Typiskt, jag som tänkte visa er hur skoj vi hade, tur att jag hittade några bilder.

Jaja, Vegasresan var iallafall galen och lyckad. Vi hade prefödelsedags firande för Natta, var på roliga klubbar, åt underbar champagne buffé, shoppade, gjorde lite seightseeing och hängde vid poolen. Det enda vi inte gjorde var att spela, haha; vi var i Vegas och spelade inte bort en enda krona, finns så mycket annat att göra i denna tokiga stad:)

Måste berätta om denna buffé som är mycket uppskattad av oss tjejer. Vi upptäckte den när vi var i Vegas på nyårsafton, då vi var bakis och mycket sugna på godsaker. Vi gick runt och letade efter en restaurang och fann den på vårt hotell (Planet hollywood), de hade allt man kunde tänka sig från alla länder i världen+ en efterättsbuffé och drick så mycket skumpa du vill, underbart!!
Precis som på nyår blev vi sittande här ett antal timmar och rullade sedan därifrån pga all mat och champagne, göött:)

 
Söta tjejer och ont i fötterna




 
Mmm, buffé med allt man kan tänka sig:)

Måste också berätta att vi var på m&m affären! en affär där man kan köpa allt som har med m&m godis att göra.
Jag var mycket nöjd när jag såg att man kunde köpa m&ms i lösvikt:)
 
Lyckliga jag:)


Nu ska jag sova,
puss på er!

Vega baby!!

An en gang packar tjejerna in sig i bilen och drar pa roadtrip, kul!! denna gang ar malet Las Vegas, med champagnebrunch, poolhang och fest heela natten lang:)
Brorsan ar fortfarande kvar sa han far aran att vara enda killen pa resan, e nog ratt nojd, hihi.
Jag ar iallafall sjukt laddad!! Tror pa en grym helg!

Hors nar jag kommer hem igen,
puss o hej!



Myys

Har precis varit på middag med två av mina favoritmänniskor, Hampus och Idil. Guider som vi är så är vi ju tvugna att visa Hampus stan, idag började vi med down town. Vi har strosat runt lite, de andra två fick shoppa (notera; de andra shoppade) och sen åt vi middag på la Buca, en italiensk restaurang där man får sjukt mycket mat!!
Vi hade det så mysigt! som vanligt så kom vi in på nått viktigt världsproblem som vi diskuterade ett antal timmar, men det är det jag älskar med dessa två människor, de är så kloka, har så bra grejer att säga och vi har massor att prata om. Vi kom iallafall fram till att man ska uppskatta det man har och tänka efter innan man klagar över skitsaker, bra där:)

Nu ligger jag här en måltid + två m&m påsar senare med gravidmage och kan knappt röra mig,
att jag aldrig lär mig, haha.
Sov gott, puss


shopping
 
La Buca

Handling innan vi gick hem

Härliga helg!!

Det blev en lyckad första helg för Hampus(brorsan) i Cali. Fredag morgon drog vi till LA, utan gps skulle jag vilja tillägga:) Väl där så gjorde vi lite sightseeing, typ 5:e gången för mig men första för Hampus. Sen var det shopping, beach och Urth Cafe för hela slanten, skulle ju inte shoppa men hittade visst en del fina grejer:)
Vi hängde mest i Santa Monica, som jag tycker är den mysigaste delen i LA. Måste tipsa om ett jättemysigt fik med väldigt god mat + frukost som heter Urth Cafe, ligger på nån gata bakom Venice, haha. Där åt vi iallafall tre gånger på två dagar, mycket gott!

Helgen avslutades med korvgrillning här i SD tillsammans med gänget, myys!!


Fiina på Hollywood blvd
 
Santa Monica
 
God frukost på Urth Cafe!!

Everybody comes to Hollywood
 
Venice beach


 
Frulle på stranden, hiphop- stilen
 
Galet


My brother!!

Just nu ligger jag och räknar minuterna som ett barn på julafton. Om allt går som planerat så landar min bror på flygplatsen om exakt 40 minuter. Ska bli såå mysigt att få se honom igen!! Vi har inte setts sen augusti när jag åkte till San Diego, jättelänge!
Jag har planerat massa grejer, börjar med LA imorn, massa skojigheter:) men det mysigaste är ändå att han kommer hit, få umgås lite med brorsan...

Nä nu måste jag åka så han inte får stå helt själv på flygplatsen:)
puss puss


Syskonkärlek:)

LA

Hej igen, kan ju passa på att berätta om vår LA trip. Dagen började med att jag och Idil skulle hämta den van som vi hyrt för sju tjejer, den fanns inte inne när vi kom klockan 08.00. Sicka jäkla nötter tänkte vi och snackade skit på svenska:) men bra som vi är så löste vi detta genom att fixa ett bättre pris på ett annat ställe. Sen hämtade vi upp alla och skulle bara springa in på Starbucks för lite frulle, parkerade lite fel och fick en bot av en skitgubbe! svor lite till på svenska, men bestämde oss för att han inte skulle få förstöra vår dag. Till slut bar det av mot LA, några timmar senare än planerat:)

Väl där gjorde vi lite sightseeing för dem som inte sett Hollywood boulevard o sånt, blev en oflashig födelsedagsmiddag+ drinkar för Idil på Hooters och sen raka vägen till affären för inköp av alkoholhaltiga drycker och dags för fixning inför kvällen.

Kvällen var riktigt lyckad!! vi hamnade på ett ställe som hette "My room", de spelade såå bra musik och det fanns tom fina killar som kunde klä sig:)

Tack mina gulliga tjejer för en härlig resa!!

 
Här började resan... sen sightseeing i Hollywood
 
B-day middag

Skåål!!

Fiina:)
 
Lysekilskillarna joinade
 
Söta, gosiga o fulla tjejer:)

Bästa gänget!!


hm... what to do???

Shit vad jag e rastlös!! vaknade typ nio i morse, även fast jag e ledig och kan sova så länge jag vill. Så nu har jag slösurfat lite och gottat mig på balkongen med frukost och tidnig, älska ledighet:) Men nu är jag sällskapssjuk och rastlös, dags att hitta på nått med de andra. Hillcrest kanske eller PB, vi får se vad dagen har att erbjuda...

Puss o hej!!


Finfin läsning:)


Knaskort från min balkong


working girl

Kom precis hem från mitt kära jobb, eller ja, det känns ungefär som att jag bor där för tillfället. Har jobbat tre dubbelskift på rad, ska tillbaks dit kl sex. Har varit sjukt mycket att göra, men vad gör man inte för lite extra cash, sen trivs jag ju så bra så det är inte alltför jobbigt att gå dit.
Ikväll är det Saras sista kväll innan hon åker tillbaks till Sverige, så efter jobbet blir det raka vägen till Freds (taco tuesday), för billiga Margarithas:) Ska berätta och lägga upp lite bilder från den härliga helgen senare men nu måste jag ut i solen.

Puss o hej!


Jag o mina underbara arbetskollegor:)

Precelebration

Jag nämde ju precis att Idil fyller år imorn, eller rättare sagt idag (efter tolv), så vi har börjat smygfira lite redan nu. 21 är ju stort och fylla här eftersom man inte kommer in på krogen innan dess, och då kommer man verkligen inte in. Så idag var vi och käkade mycket god lasagne på Buca och sen hade jag, Idil och Tove lite myskalas hemma i lägenheten.



 
Sara skulle trots 4 dagar på kryssning ut o festa:)
 
Födelsedagsbarnet och alla gottigheter:)


Men nu e det dags o sova o ladda inför i morgon.
Puss o hej!

LA, here we come!!



Jippie!! imorn bär det iväg på äventyr:) Jag o tjejerna har försökt att hitta en helg som passar alla, och nu har vi äntligen fått ihop det! Så imorn packar vi in hela tjejligan i en minibuss och drar till the city of angels... Känner mig riktigt laddad, är lite trött på San Diego och behöver komma iväg, sen fyller lilla Idil 21 år så det blir riktigt party:)

RSS 2.0