Nu kör vi...

Oki, nu är det dags att ta tag i det "nya" livet... Eller ja, det är väl samma liv, bara lite mer uppstyrt:)

Jag har ju som jag skrev för länge sedan ( början av sommaren) tillbringat större delen av sommaren i Lysekil hos mina föräldrar, varit duktig och jobbat o så. Såklart har vi legat ute och solat på det härliga klipporna, det har även blivit en och annan fest och ett antal kvällar med grill och rosédrickande på ballkongen.
En riktigt skön sommar alltså...
 


Men nu är det då dags att ta tag i vardagen, så vad ska man göra i höst??
Efter många om och men hamnar jag till slut i Göteborg, min stad:) När jag kom hem ifrån USA kändes det verkligen att det var mitt "hemma", så det känns bra att börja där. Sen får vi se om jag blir rastlös eller kanske helt enkelt är nöjd och trivs:) Jag ska plugga till socionom och bo i min lägenhet på Bangatan, myys ska det bli!!


Göteborg!!

Så första projektet i höst är att fixa till min lägenhet. Kan inte bestämma mig för hur jag ska inreda den, men vill ha mycket vitt med lite färgklickar här och där. Sen vill jag ha fina tavlor med konst och fotografier på väggarna. Vi får se hur detta slutar.

Nä nu ska jag rensa min garderob,
puss o hej!



Bra uppdatering:)



Hihi, det gick sådär med min uppdatering av bloggen. Började så bra i början av sommaren och nu går den redan mot sitt slut, sommaren alltså. Så jag tänkte att en bra början på hösten kunde vara att blogga lite mer, om vad som händer och sker i mitt liv. Berättar mer sen, men nu ska jag dra och träna, även det är något jag lovat mig själv att bli bättre på inför hösten... Får väl se hur det går:)

Hörs snart...lovar:)

RSS 2.0