Lite history

Vet att jag e sämst på att blogga för tillfället, men det finns så mycket annat att göra när man kommer hem igen:)
Här är iallafall ett litet  inlägg som jag skrev på flygplatsen när jag var uttråkad och väntade på att få komma hem. Tänkte slänga in lite sånt in emellan, enjoy...

Shit vad jag har blivit hightech eller vad det nu heter. Sitter på Paris flygplats och väntar på mitt sista flyg hem till Göteborg, måste vänta tre timmar och kom då på den lysande idén att jag kunde ta upp datorn och skriva lite.

Det har varit en lång resa, men har gått bra ändå. De jäklarna på Kilroy sa att jag inte skulle behöva byta flyg, men visst behövde jag det. Jaja, nu ska jag inte va bitter när jag bara har några timmar kvar... Lotti och Lill kommer och hämtar mig, jag kommer garanterat bryta ihop eftersom jag inte sett dem på så länge. Min älskade lill saknar jag så jag håller på att bli tokig!!


Hm, nu tänkte jag berätta lite om New York. Som jag berättade för er så spenderade ju jag och min vapendragare Idil nio dagar i NY och jag måste berätta lite om denna härliga resa...


Det började redan dagen innan vi skulle åka, då vi var på 2 års kalas för mitt fik Pappalecco. Italienare som de e så bjöd det såklart på massa gott vin vilket ledde till att Kim blev väldigt rund under fötterna, så när Idil och de andra bestämde sig för att dra sig hemåt så hade Kim så skoj så hon stannade med sina arbetskompisar och festade vidare. Problemet var bara att hon inte packat eller fixat med något och 6.30 skulle planet gå. 30 min innan de skulle åka kom Kim nöjd och glad hem och var tvungen att slänga ner packningen så de kunde dra, stackars Idil fick dra runt på en full Kim som iallafall sov gott på planet:)
 Grattis!!


Så nu var vi alltså framme i "the big apple" där vi skulle bo hos tre svenska tjejer som Idil haft kontakt med, och ekonomiska som vi är så skulle vi såklart ta oss till Brooklyn med metro:) Varken jag eller Idil hade träffat tjejerna tidigare, men de var såå gulliga så vi kunde inte ha bott bättre. De hade tom en trappa utanför fönstret som jag hade önskat mig!

Det fanns ingen tid att förlora, så vi åkte in till Time square och shit va häftigt det var när vi kom upp från Metron! STORT var min första tanke; Ljus, reklam, människor och stora hus var det man såg. Var verkligen overkligt, jag och Idil mitt i smeten i stan jag så länge drömt om att få komma till...

 
Tjejerna vi bodde hos o min trappa:)

Galna Time square

Nästa dag var vi uppe tidigt, Idil var tom vaken innan migJ Dags att gå ut och upptäcka stan. Vi hade hört att man kunde gå överallt och som vi gick sen! trodde inte att allt låg så nära, vi kunde gå ifrån oss i Brooklyn in till lower Manhattan, bra där! Vi utgick ifrån vart vi ville shoppa och sen fick vi sevärdigheterna på köpet. En dag gick vi bokstavligt talat in i Empire state building:)
 
Kim o Idil gick o gick och såg o såg o såg:)
 
Central park o Brooklyn bridge
 


Då var det dags

Nu är det inte många timmar kvar tills jag lämnar mitt hem i San Diego och flyger tillbaks till mitt hem i Sverige. Allt känns väldigt konstigt, jag har så smått börjat förstå vart jag ska men det tar lite tid:)
Vet inte riktigt vad jag ska säga eller känna, men Idil beskrev det som en tom känsla och hon har nog rätt. Det känns tomt, varken ledsamt eller glatt bara tomt.
Jag är redo att lämna själva San Diego men inte människorna och mitt liv här, jag vill packa med mig allt och alltid ha det med mig. Får väl nöja mig med att alltid ha minnet av SD. Sen kommer som tur är nästan alla mina nära härifrån hem till Sverige inom en snar framtid och då skapar vi nya kapitel i boken:)

Tack alla sötisar för att ni finns och har gjort min SD tid så underbar!
tycker om er såå mycket!!
puss


tjejerna

Killarna

Mitt älskade Pappalecco!!

och alla andra me såklart:)


Jippie!!

Måste bara berätta en sak till. Min bästis i hela världen/sis är FÖRLOVAD!! Hon messade mig i lördags och berättade att hennes Henke hade friat. Detta är stort och måste firas, men vi får vänta tills jag kommer hem, då jäklar:)
Åh min sis vad jag är lycklig för dig och din älskling!!

Pussss


Bästisar:)

Packa:(

Ojojo, har massor att göra innan jag åker imorn!! det e bara det att jag hatar att packa. Skulle helst vilja ha en personlig packare som bara fixa allt för mig, men dags att sluta drömma och sätta igång.
Skit oxå, kom på att jag fortfarande har ärenden på stan me, åh va detta kommer bli en stressig dag!
Men jag ska försöka njuta in i det sista, måste passa på så länge man är kvar i SD. Men måste erkänna att det ska bli såå mysigt att komma hem till mina älsklingar igen:)
Nä, sätt igång nu Kim...


Kim med surminen, vill inte packa!!

En sista underbar helg me gänget

Känns helt overkligt men jag åker hem om två dagar!! Så i torsdags när jag och Idil kopm hem ifrån New York så fanns det ingen tid att förlora, bara att köra igång med festen:)

Det blev såklart Beachcomber vid stranden, bästa stället på torsdagar med 1 dollars drinkar. Hela mitt favvogäng plus några till var där och tillsammans blev vi fulla och glada...
 
Beachcomberhäng

Fredagen började med frukost hos Tove sen lite strandhäng. Efter det, lite shoopping i PB. Sen bar det av på tjejkväll hos Jossan, knytkalas med allt gott man kan tänka sig. Som vanligt när vi har tjejkväll så blev det väldigt mycket mat, och som vanligt kan man inte sluta när man är mätt utan måste äta tills man nästan spricker:)


Lördag var Toves födelsedag och firandet inleddes på en båt vi hyrt som överaskning. Allt blev väldigt lyckat trots att Johan lyckades försäga sig samma morgon när han ca 10 gånger frågade saker om båten vi hade hyrt:)
Efter båtturen fortsatte vi firandet hemma hos oss, med mer vin, popkorn och vattenpipa. Hos oss stannade vi sen hela kvällen och shit va vi hade det härligt! kvällen slutade i vanlig ordning med att alla åt nattamat på mattan och sen låg i en hög och lyssnade på chillmusik. Tror att Tove var nöjd med sin dag...

Hela gänget gör sig redo för båtfärd
 
Vår fina båt och ända killarna ombord
 
Födelsedagspuss på Tovis o sötisar på andra sidan bordet
 
Senare samma kväll, nattamat från Jack´s

Idag söndag vaknade alla upp tillsammans och frukoststället blev som vanligt Denny´s, där vi alltid äter när vi är bakis. Sen hade vi tjejer lite mys vid poolen och avslutade med en shoppingrunda i Downtown...
 
Tjejerna vid poolen och senare på stan

Kunde inte fått en bättre sista helg. Fattar inte riktigt att jag ska lämna mitt liv här och alla dessa underbara människor som blivit mitt gäng. Känns sorgligt eftersom vi kommit varann så nära och har delat så mycket ihop. Men jag får trösta mig med att jag kommer ha såå fina minnen från min San Diego tid och att jag kommer träffa alla i Sverige...


New York!!Sorry att min uppdatering är så dålig, men jag är ju i New York och det finns inte så mycket tid över då:)
Allt är iallafall superbra! detta är en härlig stad!! men jag berättar mer när jag kommer tillbaks till SD.

Hörs snart,
puss

 
Kiman o Idan i NY:)
 
Idil väntar på falafel sen iväg till Central park
  
Brooklyn bridge o lunch in the city
 
Vårt stammisfik i mysiga Soho


RSS 2.0