Härligt!!

Nu var det ett litet tag sen jag uppdaterade, men har haft så sjukt mycket att göra! jobbat hela veckan och socialiserat efter det...
Så vad har hänt senaste veckan? när jag skulle börja skriva så kunde jag inte komma på nått speciellt. Jobbet går bra, jag har fått mycket tid, så min ekonomi börjar äntligen gå åt rätt riktning, Sen har jag mest umgåtts med mina härliga vänner. Fredagen blev en heldag; Jag och Idil började dagen med gratis frukostpizza på ett ställe som heter New York pizza. Idil känner ägaren, hon sökte jobb, han hade inget jobb att erbjuda men sa att hon kunde komma in när hon var hungrig och få gratis mat,; den tar vi, tack så mycket:) Efter frukost blev det en sväng på Urban outfitters och sen vidare till Mission beach för att möta upp resten av gänget för lunch och beach häng. Måste bara medela att vi har 26 grader, inte helt fel i februari:)

När vi var klara med stranden åkte alla hem o fixade sig och sen bar ´det av på fest. Festen hölls hemma hos nån kille på kampus. Jag har haft fördomar om allt som har med skolfester att göra, att de är ungefär som hemmafesterna vi hade när vi var 16, allt stämde. Sicken fest vi hamnade på! när vi kom in kändes det som jag var tillbaka i Lysekil med alla gamla skolmänniskor. Bäst att dricka äckliga drinkar för att ha skoj. Jag, Susanna och Tove gick runt och fotade människors outfits, och jag undrar verkligen hur dessa människor tänkte när de stod framför spegeln innan festen. Var alltså inte den bästa festen man kan tänka sig, men vi gjorde det bästa av situationen, vi placerade oss vid snackbordet och körde fuldansen. Kvällen fick ett underbart slut, när jag kom hem hade killarna köpt pizza som bara väntade på att bli uppäten:)

Nu ska jag ut i det fina vädret innan jobbet
puss o hej

  


Kommentarer
Postat av: I

Fyfan va god pizza!

2009-02-04 @ 04:11:05
Postat av: Anonym

haha, ja lätt att vi ska äta nattamat där:)

2009-02-06 @ 05:10:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0